Svensk innebandy spelar i Puma

Puma och Svensk innebandy gör gemensam sak under fyra år.

Svensk innebandy spelar i Puma

Svenska Innebandyförbundet har tecknat ett fyraårsavtal med PUMA Nordic avseende partnerskap kring landslag och förbundsdomare. Dessutom blir Klubbhuset exklusiv partner till förbundet.

Publicerad

Samarbetet ska bidra till att profileringen av innebandyns landslag och domare förstärks, och innebär bland annat att de svenska landslagen kommer att spela i Pumas kollektion vid de kommande fyra årens VM-turneringar (för damer i Schweiz 2019 och Uppsala 2021, samt för herrar i Finland 2020 och Schweiz 2022). Den första officiella landslagströjan från Puma kommer att presenteras i oktober/november.

Svenska Innebandyförbundet och Klubbhuset har också samtidigt tecknat ett fyraårigt avtal där Klubbhuset blir officiell partner till Svensk Innebandy och svenska landslagen.

Avtalet kommer bland annat innebära att Klubbhuset får rätt till försäljning av innebandylandslagets matchtröja från PUMA och merchandise i sina butiker. Man blir med avtalet även återförsäljare för domarkläder. Klubbhuset kommer också att finnas på plats på distriktslags-SM/Innebandyfesten, samt även exponeras i samband med landskamper.

- Vi är oerhört stolta och glada att starta ett samarbete med Svenska Innebandyförbundet. Vi tror att vi kan utvecklas bra tillsammans. Vi kommer också kunna närma oss fler av distrikten utöver dem som vi redan har samarbete med, säger Erik Reichenberg

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842