Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

Tio år sedan starten med Outletkonceptet öppnar nu Stadium två butiker i Norge under hösten.

Publicerad

Expansionen för Stadium Outlet fortsätter och nu tar kedjan lågpriskonceptet till ännu en ny marknad. I slutet av oktober landar den första etableringen på norsk mark. Butikerna i Kristiansand och Moss blir den 55:e och 57:e i ordningen sedan starten för tio år sedan.
Outletdelen drivs som ett eget bolag inom Stadiumkoncernen med en egen organisation och egna inköpare.
– Stadium Outlet är en riktig framgångssaga och det är fantastiskt att vi tas emot så väl av våra kunder. Vi är ödmjuka inför uppgiften vi har på en ny marknad, men också väldigt taggade att få låta konceptet spridas vidare, säger Anders Bejsy, VD för Stadium Outlet. 

Säljytorna i de nya butikerna blir cirka 1 500 kvadratmeter vardera. Sortimentet kommer vara snarlikt de svenska och finska Stadium Outletbutikernas. 
– Norge har länge känts som ett naturligt nästasteg för oss och lägena i Kristiansand och Moss känns bra ur många aspekter. Vi ser givetvis ljust på framtiden men kommer att lära oss mycket av de här butikerna innan vi stakar ut de fortsatta planerna, fortsätter Anders Bejsy. 
Under verksamhetsåret 2017-18 öppnades tre nya Stadium outlet-butiker i Sverige och två i Finland.
Stadium Outlets första butik i Norge, som kommer att ligga på Avenyn i Sörlandssenteret Kristiansand, öppnar den 25 oktober. Den andra butiken, i Moss, öppnar under november. 

On
Off

4 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842