Läs Sportfack på nytt sätt

Läs Sportfack på nytt sätt

Nu kan du som är prenumerant även läsa tidningen digitalt via Egmonts Flippjänst. Både nya och gamla utgåvor finns samlade. Allt du behöver göra är att skapa ett användarkonto så är du igång.

Publicerad

Du som är prenumerant på Sportfack har även möjlighet att läsa tidningen digitalt i mobilen, på din surfplatta eller på datorn, via Egmonts tjänst Flipp Solo. OBS! Det är bara befintliga prenumeranter som kan ta del av innehållet digitalt. Allt du behöver göra är att skapa ett användarkonto med hjälp av ditt kundnummer och ladda ner Flipp-appen eller läsa tidningen via webbversionen om du föredrar stor skärm.

Så här gör du:

1. Gå till flipp.se/solo och skapa ett konto hos Flipp med en mejladress och valfritt lösen.

2. I nästa steg skriver du in ditt prenumerationsnummer som "kundnummer". Numret står på din betalningsavi, men det finns även på baksidan av den plastade tidningen (åtta siffror).

3. Du får ett bekräftelsemejl till din valda mejladress och kan välja om du vill ladda ner Flipp-appen till telefonen eller klicka på webbversionen om du vill läsa på datorn. 

Klart. 

Vi ses i Flipp!

Har du frågor så skicka gärna ett mejl till: support@flipp.se

 

Vänliga hälsningar

Nicolas Jändel

Chefredaktör Sportfack

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Mizuno lanserar ny teknik för sina sportskor

1 kommentar

Björn: Desperata?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842