Stiga sports ger sig in i padelvärlden

Stiga sports ger sig in i padelvärlden

Stiga Sports tar klivet in i padelvärlden och inleder samarbete med landslagsspelaren Emmie Ekdahl. Racketarna lanseras i butik under oktober.

Publicerad

Stiga, som främst är associerade med pingis när det gäller racketsport, tar nu steget in i padelvärlden. Stigas padelserie, som består av tre modeller, riktar sig till erfarna spelare, motionärer och entusiastiska nybörjare. Ramarna är tillverkade i 100 procent kolfiber och utformningen ska ge både känsla och mininalt med vibrationer i handtaget.
– Det ligger drygt ett års utvecklingsarbete bakom satsningen och vi ser väldigt mycket fram emot att bli en del av den explosionsartat växande padelfamiljen, säger Stiga Sports vd Andreas Zandrén.

Landslagsliraren Emmie Ekdahl.

Stiga har också ingått ett sponsoravtal med landslagsspelaren Emmie Ekdahl, Linköping Padel Club. Emmie, som har en bakgrund inom tennisen, har gjort en raketkarriär inom den nya racketsporten och har på rekordtid etablerat sig i den absoluta Sverigetoppen.
– Jag blev förstås enormt smickrad när Stiga kom med sin förfrågan. Padeln har vuxit enormt i Sverige på bara några år, så det känns verkligen fantastiskt att få representera just svenska Stiga Sports, eftersom det ju är ett av idrottsvärldens mest respekterade varumärken, kommenterar Emmie Ekdahl i ett pressmeddelande.
Stigas padelracketar kommer att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare och i Stigas egen webbshop under oktober månad.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842