Muji utökar sortimentet med sportkläder på Åhléns city

Muji utökar sortimentet med sportkläder på Åhléns city

Utbudet av sportkläder inom cityshoppingen i Stockholms stadskärna bara växer. Nu är det japanska Muji som breddar sitt sortiment på Åhléns citybutik med sin kollektion Walker Active Wear.

Publicerad

Mujis utökade Åhlénsavdelning är på totalt 1 216 kvadratmeter, de tar i princip över hela våning 4. Tidigare har japanska Muji endast haft ett begränsat sortiment varor med fokus på hushåll och kontor på Åhléns, men nu breddar man sortimentet till att även omfatta kläder. Den nya flaggskeppsbutiken, som är Europas största Mujibutik, är delvis uppbyggd av virke från en 100 år gammal ladugård i Järvsö i Dalarna.
Det mest intressanta ur ett sportperspektiv är kollektionen Walker Active Wear, som består av kläder med svettabsorberande och snabbtorkande egenskaper. Muji kommer också introducera kollektionen One All, vilken bygger på konceptet att en storlek passar alla kvinnor. Butiken kommer även bland annat att ha en stylist, som kan hjälpa kunderna att välja rätt.
Därmed ökar den japanska sport- och active wear-närvaron i Stockholm city, där butikskedjan Uniqlo redan har etablerat sig med sina klädserier vid det näraliggande Kungsträdgården.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842