Bosch och Magura gör gemensam sak

Bosch och Magura har en elektrifierad framtid tillsammans.

Bosch och Magura gör gemensam sak

Boschs Ebike Systems och Magura har inlett ett samarbete inom service och reservdelar. Bosch har köpt in sig och äger numera 50 procent inom Maguras dotterbolag Magura Bike Parts.

Publicerad

Bolaget, Magura Bosch Parts & Services GmbH & Co. KG och är en joint venture för att stärka de bägge bolagen på en lika expansiv som hårt konkurrensutsatt marknad menar talespersoner från bolaget. Både Bosch och Magura hoppas och tror att det nya bolaget ska ge synergier som är dem till fördel inom den boomande elcykelmarknaden framför allt i Centraleuropa. 

Bolaget har 90 medarbetare och kommer att finnas i tyska Bad Urach. Affären måste godkännas av finansmyndigheter innan den kan träda i laga kraft.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842