Adidas nya matchställ för EM 2020 läckt

Så här ser Adidas EM-kollektion Condivo 20 ut i blågul tappning enligt sajten todosobrecamisetas.com

Adidas nya matchställ för EM 2020 läckt

Sportfack har de första bilderna på Adidas nya matchställ för fotbolls-EM 2020. Dessutom ersätter Adidas Climalite av ett helt nytt material.

Publicerad

Med damernas fantastiska VM-brons fortfarande i minnet finns det en spännande blågul fotbollshöst att se fram med höstens stundande kval för både damer och herrar. Den 3 september spelar bronshjältarna i premiären mot Lettland och den 5 september spelar Sveriges herrar sin första EM-kvalmatch för säsongen, borta mot Färöarna. Bägge landslagen kommer fortsätta spela i sina ställ från i somras.

I november, i samband med lottningarna till herr-EM, tänker dock Sveriges klädsponsor Adidas presentera sin kommande 2020-kollektion då kollektionen för samtliga landslag de samarbetar med då kollektionen Condivo 20 presenteras.

Tröjans baksida.

I dagens superdigitala värld är det svårt att hålla på hemligheter. Redan nu har därför bilder på flera av de nya Condivo 20-ställen börjat läcka ut på diverse fotbollssajter.

Om de läckta bilderna stämmer känns designvalet som att Adidas valt att gå tillbaka till 1990-talets stil med de breda fälten vid kragen (minns 1994). Dock tror inte Sportfack att de extra vida ärmarna tas tillbaka 2020. Enligt Footy Headlines kommer Adidas Climalite-material att ersättas när 2020-ställen lanseras. Istället gör Aeroready debut, ett material som ska ge ännu finare stickningsegenskaper och bättre fukttransport.

Några av de matchande shortsen i Condivo 20-kollektionen enligt Footyheadlines.com

Herr-EM startar 12 juni 2020 och avgörs mellan 24 nationer som för första gången spelar sina matcher i 12 olika europeiska städer och länder.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny Nike-butik till köpcentrum

3 kommentarer

Svenskt Åsiktsforum: D2C var ju ordet på modet.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206