Sportringen ersätter Intersportbutik

Sportringen öppnar snart i Olofström.

Sportringen ersätter Intersportbutik

SGN Group, ägare av sportkedjorna Team Sportia, Sportringen och Bike Nation får ett butikstillskott. Sportaktören, med drygt 200 anslutna butiker växer med en Sportringenbutik där Intersport tidigare verkat.

Publicerad

SGN Group, ägare av sportkedjorna Team Sportia, Sportringen och Bike Nation får ett butikstillskott. Sportaktören, med drygt 200 anslutna butiker växer med en Sportringenbutik när Olofström får en butik i lokaler där Intersport tidigare drivit butik.

I butiken, som är 600 kvadratmeter, tänker Sportringen driva en sportbutik med fokus på löpning, fotboll, aktiv fritid och klubbprodukter och där kunskap och personlig service ska finnas i främsta rummet meddelar SGN i ett pressmeddelande. 

Det är duon Mattias Arnesson som tillsammans med fadern och ägaren av bolaget Säljfast Frank Arnesson som ska driva Sportringen i Olofström. All personal från Intersporttiden följer med över till konkurrenten, skriver Sydöstran. 

– Ännu en engagerad handlare har valt att ansluta sig till Sportringenkedjan! Vi fortsätter att växa på den lokala marknaden och Sportringen i Olofström kommer med sin lokala anpassning vara en riktigt bra sportbutik, säger Lars Palmgren, vd på SGN Sport.

Sportringen Olofström öppnar fredagen den 9 augusti. 

 
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206