Danska Nordisk tog hem SOG-pris

Foto: Piotr Drozdz

Danska Nordisk tog hem SOG-pris

Från Outdoormässan i Munchen: Danska företaget Nordisk tog hem "overall award" i Scandinavian Outdoor Groups årliga tävling. Tältet heter Midgard och påminner om en katedral.

Publicerad

Camping är inne. Men att placera och rigga ett större familjetält kan vara en rysare, inte minst ur ett relationsperspektiv. Danska Nordisk har tagit fram ett katedralliknande familjetält som kan resas på några minuter. Dessutom saknar tältet mittpinne, vilket ger en helt annan rörlighet inne i tältet och skapar rymd. Vill man, så går det att sätta ihop flera Midgard-tält. Nordisk är en av utställarna på Ispo by Outdoor och har funnit i många år, men är ett relativt okänt företag för svenska konsumenter. Nu har man en hel serie med outdoorprodukter, varav några håller riktigt låg vikt. De vann för sin innovativa konstruktion och spännande design.    

De övriga vinnarna i Scandinavian Outdoor Award i år är: Polygiene (hållbarhet), Aclima (mode), Hilleberg (hårdvara) och Ecco (skor). 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sportfack besöker Intersports flaggskeppsbutik i Stockholms city

4 kommentarer

Konsument: 25% på allt som öppningserbjudande....Intersport tror inte på konceptet, utan man måste ge rabatter, dom har inget självförtroende, bra för mig som konsument...inte ens XXL har den typ an...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842