Varning för avancerade klubbor

Varning för avancerade klubbor

De nya Blueprint-klubborna är inget för vanliga golfspelare. Ping har släppt ett set smidda bladklubbor som bara är ämnade för spelare som vet exakt vad de sysslar med. Pings egen vd vill gärna skicka med en varningstext i seten.

Publicerad

John K. Solheim, VD på Ping, vill gärna skicka med en varningsskylt med de nya Blueprintseten, liknande den som fanns på Bethpage Black där PGA Championship spelades i maj. Skylten varnade för att banan var extremt svår och inget för nybörjare. Detsamma gäller Pings nya järn, som är smidda av kolstål.
– Vi vet att Blueprint inte är för alla. Vi uppmuntrar golfare intresserade av Blueprint att jämföra med andra Ping-järn för att hitta den bästa lösningen för deras spel. Blueprint ett extremt svårt järn att spela, och vi rekommenderar det bara för högkvalificerade golfare, säger John K. Solheim.
En tåskruv av tungsten ökar MOI och i kombination med en inre hälvikt ger den en exakt balans och viktning. En av toppspelarna som använder klubborna är Tony Finau, som är rankad som den 15:e bästa spelaren i världen just nu.

De nya Blueprintklubborna är smidda av kolstål.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

5 kommentarer

Joel S: Röjk Badland Jacket vann både ISPO Award och Scandinavian Outdoor Award 2018.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842