Till minne av Rikard Westling

Foto: Emrik Jansson

Till minne av Rikard Westling

Nu i veckan kom det till Sportfacks kännedom att Rikard Westling, som bland annat medverkade i vår Gear of the year-jury i år, tragiskt har omkommit i samband med en skidtur i området kring Åreskutan.

Publicerad

Med på skidturen fanns också hunden Trubbel, som återfanns vid liv några dygn senare efter en omfattande sökinsats. Rikard Westling var, förutom jurymedlem i Gear of the year, även prylexpert och fungerade stundtals som bollplank för Sportfack-redaktionen när det gäller produktnyheter och material, framförallt på det alpina området. Han arbetade till vardags som frilans och var nära knuten till Magasin Åre. Vi känner stor sorg över det chockartade beskedet och våra tankar går till Rikards familj och nära vänner.          

För den som vill läsa mer om Rikard Westling finns en fin text på vår systertidning Åka Skidors sida: http://www.akaskidor.se/artiklar/artiklar/20190610/till-minne-av-rikard-westling/

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842