Stadiums servicenivå gillas av kunderna

Foto: Petter BlombergVätternrundan

Stadiums servicenivå gillas av kunderna

Kunderna gillar servicenivån hos Stadium. Sportkedjan får högsta betyg av de svenska konsumenterna i ServiceScores senaste mätning.

Publicerad

När ServiceScore mätt hur svenska konsumenter upplever servicenivån, får Stadium de högsta omdömena i klassen "Kläder/Sport/Mode" 2019. Det blir tredje gången gillt för sportkedjan som även vann klassen 2018 och 2017. 
– Tillsammans med alla fantastiska säljare runt om i landet strävar vi efter att alltid ge bästa möjliga service i syfte att inspirera fler till ett liv i rörelse. För oss är service A och O, och någonting vi arbetar målinriktat med genom interna utbildningar, uppföljningar och ständig utveckling. Att vi återigen får denna utmärkelse gör oss givetvis både stolta och glada, säger Daniel Löfkvist, Country Manager Stadium Sverige.
ServiceScore har genomfört undersökningen för åttonde året i rad och utsett de bästa företagen, myndigheterna och organisationerna i totalt 22 branscher.
Nomineringarna bygger på svaren från en riksrepresentativ undersökning där drygt 3 300 personer i åldrarna 18-79 år har svarat. Mer information om ServiceScore hittar du på http://servicescore.se/.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842