Nytt nummer ute nu!

Nytt nummer ute nu!

Sedan igår ligger nya numret av Sportfack ute hos prenumeranterna. Det är en blöt majutgåva som tar tempen på ämnet vattensport, med svimrun i fokus. Men som även innehåller en vd-intervju med Salmings Tomas Theil och mycket annat.

Publicerad

Det är vattentema i nr 5 av Sportfack. Vi berättar om hur grenen swimrun föddes efter en blöt kväll på krogen och om hur sporten har utvecklats från proffslopp till breddtävling på bara några få år. Vi har även samlat ihop de roligaste prylarna för vattenlek. Head Swimming är ett av företagen som har specialiserat sig just på swimrun-produkter.
Numret innehåller även ett specialblock inför Outdoor by Ispo. samt en vd-intervju med Salmings Thomas Theil (som egentligen kunde ha fått ännu större utrymme...).
Har du inte en prenumeration i dagsläget så hittar du en "testa två nummer gratis"-länk som just nu (i maj månad) ligger uppe på Sportfack-sajtens startsida. Vi vill förstås gärna att även du ska hoppa på tåget!
Bäst av allt? Tidningen är avdragsgill i rörelsen för dig som sysslar med sport och outdoor.  
I nästa nummer, som kommer ut den 17 juni, blir det tema löpning 2020. 

    

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Craft sponsrar fler klassiska fotbollsränder

2 kommentarer

Mattias: Jag la in en Photoshopad bild på hur det skulle kunna se ut. Fanns ingen officiell bild. Har aldrig skrivit att tröjan var officiell. För några dagar sedan la IFK upp en tröja på Twitter som är...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842