Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

Alltfler vandrare väljer stavar, begreppet "nordic walking" har fått starkt fäste i Sverige. I Senaste Råd & Rön tar Black Diamond hem alla tre förstaplatserna i deras test.

Publicerad

Konsumenttidningen Råd & Rön har testat nio modeller av ihopfällbara vandringsstavar i sitt senaste nummer. Användartesterna har utförts av en panelgrupp i varierande åldrar som tagit med variabler som komfort, hantering, stöd, stabilitet och funktion för låsmekanismer. Och så har det gjorts trycktest för hållbarhet och ett separat hållbarhetstest för handledsremmarna.  
Slutresultatet blev att varumärket Black Diamond placerade sig i topp med högst samlat betyg för alla sina tre produkter. Det gäller modellerna Trail (teleskop), Distance FLZ Poles (Z-stav) och distance Carbon FLZ Poles (Z-stav). Och det var inte den dyraste modellen som vann, teleskopstaven Trail kom etta och ligger kring 850 kronor i utpris. 

Modellen Distance Carbon FLZ poles var en av toppmodellerna.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

2 kommentarer

Insatt: XXL har tappat momentum och går bara efter netton och dealer med låg risk men har helt glömt bort produkt och varumärken. Tror XXL har en väldigt svår framtid om de fortsätter på inslagen linje....

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842