Megaloggorna är tillbaka

Megaloggorna är tillbaka

Helly Hansens nya Urban Active Collection har väckt nytt liv i 90-talets formspråk och megastora logotyper.

Publicerad

Utan att kompromissa med funktionsaspekterna som bra vind- och väderskydd, har Helly Hansen med sin nya Active-kollektion flirtat vilt med 90-talets överdrivet stora bokstavskombinationer, starka färger och tydliga loggor. Vi frågade om designtänket bakom kollektionen, som kommer ut nu i vår.        
– Helly Hansens Urban Active-kollektion består av funktionella plagg, så som regn- och vindjackor, kombinerat med en atletisk design i tydliga färger och med stora logotyper. Speciellt användningen av stora logotyper gör att kläderna sticker ut från traditionella plagg inom funktion och ger ett sportigt utseende i storstaden, säger Kristoffer Ulriksen, kategoriansvarig för Helly Hansen, Urban wear.
– Med detta vill vi förmedla samma känsla och attityd som inom de flesta sporter, med stora namn på ryggen och siffror använda som grafiska symboler, fortsätter han.

90-talet är tillbaka, i Helly Hansen-tappning.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206