Bauhaus ny partner till Svenska Fotbollförbundet

Bauhaus ny partner till Svenska Fotbollförbundet

Byggvaruhuset Bauhaus är ny nationell partner till Svenska Fotbollförbundets samtliga landslag. Samarbetet omfattar även Svenska Cupen och Fotbollsskolan.

Publicerad

Partnerskapet sträcker sig från 2019 till 2022 och kommer innefatta dubbla VM och EM för Sveriges damer och herrar. Avtalet gäller även för Fotbollsskolansom varje år engagerar närmare 50 000 barn.
Fotbollsförbundets långsiktiga värderingsdrivna arbete, såsom initiativet "Alla är olika, olika är bra", har varit avgörande för byggvaruhuset Bauhaus beslut att bli nationell partner.
 – Vi är oerhört glada över att kunna gå in i ett samarbete med ett så aktivt och starkt varumärke som Bauhaus där vi gemensamt bygger värden som är till nytta för båda parter. Svensk fotbollutvecklas starkt på alla plan för närvarande och det känns fantastiskt att Bauhaus har bestämt sig för att vara med och engagera sig för att denna positiva trend fortsätter och förstärks, säger Mikael Jiffer, marknads- och försäljningschef på Svenska Fotbollförbundet.
Samarbetet med SvFF var en självklarhet för Bauhaus vars ambition är att bygga svensk idrott, både på elit- och på gräsrotsnivå.
– Det känns oerhört ärofyllt att gå in som partner med förbundet för Sveriges största idrott. Fotbollen har en enande kraft, där herrarnas VM i somras är det senaste exemplet på sportens förmåga att få ett helt land att stanna upp. Kombinationen av att vara med och stötta Sveriges främsta fotbollsstjärnor och samtidigt forma morgondagens talanger känns helt i linje med vårt arbete för att bygga svensk idrott – för alla, säger Johan Saxne, marknadsdirektör på Bauhaus.  

Snart sitter denna logga på landslagets tröjor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842