Thule arrangerar barnvagnsjogg

Thule arrangerar barnvagnsjogg

På årets upplaga av Göteborgsvarvet är det premiär för Thule Barnvagnsjogg, riktad till småbarnsfamiljer som springer med joggingvagn.

Publicerad

Banan är 2,4 kilometer och man springer i sin egen takt utan tidtagning.
– Thule Barnvagnsjogg genomförs i samarbete med Petra Månström, en av de mest engagerade förespråkarna för hälsosam löpning och som själv försöker få ihop småbarnsliv med träning. Med Thule Barnvagnsjogg hoppas vi kunna locka fler att ta med barnen på löpturer i framtiden, säger Mattias Svernedahl, Sales Manager Sweden, från Thule.
Thules mål är att inspirera ännu fler att röra på sig och går nu därför även in som huvudpartner till Minivarvet - Göteborgsvarvets lopp för de allra yngsta.
Alla barn som springer Minivarvet i maj kommer att få en t-shirt med nummerlapp tryckt på bröstet – givetvis med nummer 1 på för att symbolisera att de alla är vinnare. 
– Thule bidrar med sina aktiveringar till att höja upplevelsen ytterligare fördeltagare och besökare under Minivarvet. Thule värnar om den aktiva familjen, vilket gör att de passar mycket bra som huvudpartner till Minivarvet, säger Bo Edsberger, Race Director på Göteborgsvarvet.
Minivarvet, Sveriges största barnlopp, arrangeras i Slottsskogen 18 och 19 maj, och förväntas locka över 8 000 deltagare under 6 år. Den 19 maj är det premiär för Thule Barnvagnsjogg.
Thules löparvagn Urban Glide var för övrigt en av de nominerande i Sportfacks gear of the year-kategori "Årets produkt" 2018.   

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206