Ny trampolinpark på Värmdö

Ny trampolinpark på Värmdö

Det svenska trampolinkonceptet Yoump fortsätter att etablera nya parker. Den 4 maj öppnar den senaste i raden, på Värmdö strax utanför Stockholm.

Publicerad

Yoump (Nordic trampoline parks Ab) blev Sveriges första trampolinpark när de slog upp portarna i maj 2016 i Västerås. Sedan dess har de fortsatt. I dagsläget finns sju parker över landet och företaget har cirka 200 anställda. Nu öppnar den senaste i raden vid Värmdö marknadsplats i Coops gamla lokaler och två ytterligare är inplanerade, den ena vid Bromma blocks köpcentrum och den andra i Arninge. 
– Vi har väntat på rätt läge, vi ser verkligen fram emot att öppna i det välbesökta området vid Värmdö marknadsplats. Det finns gott om kommunikationer hit vilket möjliggör för många att snabbt och lätt kunna ta sig hit för shopping, mat och aktiviteter, säger marknadschef Emmy Häggkvist. 

Yoump har högtflygande Sverigeplaner.

Youmps affärsidé är att förvandla gamla, urbana industrilokaler till aktivitetshus med hoppandet i centrum. Man behöver inte vara något gymnastikproffs, tanken är att samla kompisar eller familj kring en kul aktivitet. Värmdöparken kommer att rymma mellan 50-70 trampoliner. Det finns hopptorn, supertramps, airtrack, foamput och en stor uppblåsbar luftkudde.
– Vi har från dag ett haft ett fokuserat på lärande. Vår personal är utbildade i att kunna passa på volter och tricks, det finns inget bättre än att se lyckan i ögonen hos någon som sätter en volt! Det ger inte bara en roligare upplevelse för besökaren utan minskar också risken för skador, säger verksamhetschef Åsa Bergström.
Trampolintrenden har vuxit sig stor i USA och England och Yoump har anpassat konceptet till den svenska publiken. Personalen själva sysslar ofta med parkour, gymnastik och free running.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842