Intersport förlänger med Skellefteå AIK

Intersport förlänger med Skellefteå AIK

Samarbetet mellan hockeyklubben Skellefteå AIK och Intersport fortsätter. Parterna har precis skrivit under ett fyraårigt avtal.

Publicerad

Båda parter säger sig i ett pressmeddelande vara nöjda med partnerskapet och vill utveckla detsamma under de kommande fyra åren.
– Intersport är en helhetsleverantör med ett brett utbud som både kan erbjuda bra service i fysiska butiker och på webben, säger Per Anders Israelsson, Klubbdirektör för Skellefteå AIK Hockey, som har nått minst kvarten i SHL de senaste tolv säsongerna.
Klubben har även stora ambitioner med sin satsning på damsidan med målet att gå upp i SDHL. Vilket är ett av skälen till att Intersport gärna samarbetar med föreningen.
– Vi är jätteglada att fortsätta utveckla vårt samarbete med Skellefteå AIK. En framgångsrik förening med stark kultur och en målmedveten satsning på spelare från egna leden. Föreningens nysatsning på damhockey går helt i linje med våra egna värderingar att sport är för alla, säger Patrik Linddahl, Head of Team på Intersport.

Ett handslag värt fyra år.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

2 kommentarer

Insatt: XXL har tappat momentum och går bara efter netton och dealer med låg risk men har helt glömt bort produkt och varumärken. Tror XXL har en väldigt svår framtid om de fortsätter på inslagen linje....

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842