Spektrums nya glasögonserie

Spektrums nya glasögonserie

Åreföretaget Spektrums nya Performance Eyewear-serie bygger på idén om hållbar produktion. Kollektionen släpps under maj månad.

Publicerad

Materialvalet för solglasögonens ramar är biobaserad grilamid, ett material som både är lätt och hållbart på samma gång men som oftast är baserat på en polyesterblandning.
Serien ses av Spektrum som en fortsättning på deras arbete med att komma bort från oljeanvändandet och att ställa om mot mer bioplaster och återvunna material. Modellerna har namn som Anjan, Kall och Blank. Linserna, som är utbytbara, kommer från Carl Zeiss Optics och finns i en variation av färger. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Wearcolour i konkurs

2 kommentarer

Pisse Nisse: Riktigt tråkigt, hoppas att det löser sig. Har jag missat något...men vad hände med Acast investeringen?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842