Poddentreprenörer köper in sig i WearColour och VOID

Gänget som ska ta världen med storm.

Poddentreprenörer köper in sig i WearColour och VOID

Grundarna till den snabbt växande podcastplattformen Acast, Måns Ulvestam och Karl Rosander, köper in sig i WearColour och VOID cycling.

Publicerad

WearColour grundades i Sverige 2010 och 2014 lanserades VOID Cycling. Idag är de två av de snabbast växande svenska varumärken inom kategorierna outdoor- , skid- och cykelkläder och har ett brett nätverk av internationella återförsäljare. Nu går, lite oväntat, poddföretaget Acast in som delägare i företagen.
- Handel och konsumtion utvecklas och förändras snabbt, vi har en tydlig plan för att ligga i framkant och driva den förändringen. WearColour och VOID Cycling ligger dessutom båda helt rätt i tiden och vi älskar passionsdrivna företag med starka grundare, säger Karl Rosander, i ett pressmeddelande.
WearColour och VOID säljs både i egna kanaler på nätet samt genom återförsäljare och de största marknaderna är Sverige, Tyskland, USA – och Kina som är deras just nu snabbast växande arena.
- Jag ser fram emot att med hjälp av den digitala verktygslådan utveckla både WearColour och VOID Cycling. Det finns en styrka och kvalitetsstämpel i denna svenska design som vi kommer kunna utnyttja när vi växer internationellt, säger Måns Ulvestam.
Wear Colour Swedens VD, Thor Kruse Eén, ser de nya delägarna både som ett viktigt tillskott i företagsutvecklingen och som personligt bollplank.  
- När Måns och Karl nu går in som delägare så stärks vår egen övertygelse om att vi är på rätt väg framåt. Med deras långa erfarenhet och bakgrund inom digital kommunikation kommer de bidra med ett nytt mind-set i vår affärsutveckling.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya bubbelskor

2 kommentarer

Björn 2: Haha, mmmmmm,,,,Puma Jamming 2.0.... Vore kul att få en kommentar från Nike om hur dom ser på ovanstående!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842