Pelle P expanderar i Stockholm

Pelle P expanderar i Stockholm

Idag, den 11:e april, slår Pelle P upp dörrarna till sin 28:e Concept Store, mitt i det bultande cityhjärtat på Drottninggatan i Stockholm.

Publicerad

Jakten på bra butikslägen är hård. Men nu har Pelle P hittat en lucka mitt i shoppingdistriktet och etablerar sig med en ny concept store på Drottninggatan 22 med sin nya kollektion som ska riktas till "den aktiva människan".  
- Vi är stolta och glada över att öppna en ny butik på en av Stockholms bästa shoppinggator där kunden får möta och lära känna varumärket Pelle P fullt ut säger Cecilia Petterson, CEO, designer och grundare av Pelle P.
Butiksytan kommer att fyllas med funktionsplagg och sportmode riktade mot segling, skidåkning och golf. Pelle P är ett svenskt varumärke och kollektionen vänder sig till både professionella utövare och den sportintresserade allmänheten.
Cecilia Pettersons design är inspirerad av seglarlegendaren och formgivaren Pelle Pettersons livsstil och prestationer som idrottsman och innehåller tekniska sjö- och skidkläder, golfplagg samt mer urbana plagg. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

7 kommentarer

Gammal leverantör: Ja, vad hände egentligen? Många anställda med både kunskap och erfarenhet fick gå, vad är sanningen om varför dom fick gå?? Intersport har därefter inte direkt gått bättre,snicksnacka pratet om...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842