Lager 157 öppnar ny butik på nationaldagen

Lager 157 öppnar ny butik på nationaldagen

Varuhuset som vill "demokratisera" outdoorbranschen slår nu upp sin 41:a butik, i Skellefteå. I maj börjar rekryteringsprocessen för att hitta rätt personal.

Publicerad

På handelsplatsen Solbacken i Skellefteå, byggs just nu företagets fyrtioförsta butik, den fjärde längs Norrlandskusten.
– Skellefteå har varit inringad på vår etableringskarta i många år. Vi är riktigt glada att äntligen komma i mål. Vi hoppas förstås att vår djupgående kompetens och breda sortiment inom denim tillsammans med det genuina i vårt varumärke ska välkomnas av ortsbefolkningen, säger Stefan Palm, Vd Lager 157.
Portarna slås upp den 6 juni, på nationaldagen. Men innan dess arrangerar företaget en så kallad "Start up" på orten den 8 maj, då rekryteringsprocessen inleds för de tjänster som ska tillsättas i den nya butiken.

Lager 157 ökar successivt sitt sortiment av outdoorplagg och träningskläder. Bland annat kunde man se det Lager 157-sponsrade elitlaget i Vasaloppet i mars, tävla i deras plagg.
Herde förvaltning ansvarar för uthyrningen av lokalerna och företrädare Gustav Pokorny är nöjd med att det är just Lager 157 som blir hyresgäst.
– Med etableringen stärks Solbacken ytterligare och Lager 157 kommer med sitt fina erbjudande öka handelsplatsens attraktion ytterligare, säger Gustav Pokorny.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

1 kommentar

Martin: Där gick startskottet för bara egna butiker i framtiden för fucking Åmålsfödda didriksson. För alla som inte vet så står Fenix och Naturkompaniets modell som facit för Adelis som också äger...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842