Jack Wolfskin lanserar äventyrskampanj

Jack Wolfskin lanserar äventyrskampanj

Jack Wolfskin sjösätter en internationell kampanj som uppföljning till förra sommarens #gobackpack-kampanj. Vinsten är en äventyrsweekend på en obebodd ö i Stockholms skärgård.

Publicerad

Lars Klingström.

Kampanjen Go backpack består av tre deltävlingar. Den första rullar redan nu men är av tekniska skäl inte öppen för svenska konsumenter. Men från nästa deltävling som öppnas i mitten av april är den även öppen för svenskar. Upplägget är enkelt, de tävlande behöver bara svara på en fråga om sina äventyrsvanor. Vinsten består i ett tre dagars äventyr för två personer på en isolerad ö i Stockholms skärgård nu i sommar. För Jack Wolfskin är syftet att stärka relationen med kunderna och att stärka igenkänningen av varumärket.  
– Målet är att bygga en större kundbas i sociala medier, och kampanjen är även ett steg i att bygga upp varumärkets status från att vara "bra att ha" till att vara det man som konsument har som förstahandsval, säger Lars Klingström till Sportfack. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842