Naturkompaniets nya butikskoncept

Naturkompaniets nya butikskoncept

Butikskedjan Naturkompaniet har tecknat ett avtal om att i juni 2019 öppna en butik om 324 kvm i ett attraktivt läge i Kungsmässans Köpcentrum, utanför Göteborg.

Publicerad

Kungsmässan har vuxit fram som ett av Sveriges mest populära köpcentrum, och genomgår just nu en omfattande utbyggnad och renovering. Köpcentret ligger mitt i centrala Kungsbacka, cirka 20 minuter från Göteborg. Dagligen har handelsområdet runt 14 000 besök i själva centrumet, vilket motsvarar ungefär 5 miljoner besök på ett år. Efter utbyggnaden siktar man på 6 miljoner besök per år.
– Idag har vi tre butiker i centrala Göteborg och med denna etablering så täcker vi en större geografisk yta i Göteborgsområdet och vi kan förbättra vår tillgänglighet och kundservice för våra kunder i regionen. Butiken kommer att ha ett hållbart, brett och slagkraftigt sortiment för alla som gillar att spendera tid utomhus och göra vardagen till ett äventyr, säger Henrik Hoffman, vd på Naturkompaniet AB.
I dag består Naturkompaniet av 33 butiker som främst säljer utrustning för friluftsliv och resa. Kedjan håller även på att se över sitt butikskoncept och Sportfack kan visa upp hur det är tänkt att en modern Naturkompaniet-butik ska se ut (se bilden). Men vart är all den råa natur- och materialkänsla, som tidigare har varit ett så starkt signum för butikskedjan? 

Naturkompaniets nya butikskostym.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Granitbiten och Marmot går skilda vägar

9 kommentarer

Mboi: Mycket bra skrivet Peter.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842