Stadium säljer Robynkollektionen

Stadium säljer Robynkollektionen

Björn Borgs retrokollektion med artisten Robyn har nu börjat rulla ut i butiksnätet. Stadium är den enda sportåterförsäljaren med rätt att sälja kläderna.

Publicerad

Sportfack har tidigare skrivit om samarbetet mellan Björn Borg och sångerskan Robyn. Kollektionen som nu lanseras består av totalt 23 unisexprodukter som befinner sig i gränslandet mellan sport och mode. Kollektionen bär etiketten RBN, efter Robyn, Björn (Borg) och Naomi (stylisten Naomi Itkes).
– RBN-kollektionen återspeglar min kärlek till streetstyle och hur det tas upp i ungdomskultur, kollektionen är inspirerad av mina favoritkläder genom åren. Jag tänkte det skulle vara kul att göra plagg som jag kan bära både i löparspåret och på nattklubben, säger Robyn i ett pressmeddelande.
Mija Nideborn, Design Director på Björn Borg, fyller i:
– RBN-kollektionen fångar verkligen vad Björn Borg handlar om, en modern fusion av sportkläder och mode. Det är Robyns kreativa vision som mixas med vårt varumärkes DNA, en flört med dagens street fashion.
Kläderna kommer finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare i USA, Storbritannien, Norge och Sverige, där Stadium är ett av tre försäljningsställen och den enda sportåterförsäljaren på den svenska marknaden. Kollektionen kommer att finnas tillgänglig på Stadium Drottninggatan, Stadium Mall of Scandinavia, Stadium Täby, Stadium Nordstan, Stadium Emporia samt online.
Tillsammans med Björn Borg kommer Stadium att tävla ut en resa på Instagram, tur och retur till New-York för två personer samt biljetter till Robyns konsert i Madison Square Garden den 8 mars. 

Kläderna i Robyns tappning ska funka lika bra i joggingspåret som på krogen.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842