Haglöfs blir titelsponsor för Freeride Days

Haglöfs blir titelsponsor för Freeride Days

Haglöfs satsar alltmer på att profilera sig inom utförsåkning. Nu går de in som titelsponsor för Åka Skidors Freeride days i Åre.

Publicerad

Outdoorföretaget Haglöfs tar alltfler steg in på det alpina området, med specialkonfektioner för bergsliv och till exempel topptursåkning. Nu pinkar de in ytterligare revir genom att bli titelsponsor för tidningen åka Skidors Freeride days. Haglöfs Amanda Kähler kommenterar:
– Att ta sig utanför liftsystemen och närmare naturen, på ett säkert sätt, kräver rätt utrustning men även kunskap och ödmjukhet. Haglöfs ÅkaSkidor Freeride Days ger dig hela paket. Under tre fullmatade dagar med inspiration, utbildning och pepp får du hänga på friåkarproffs och guider som visar dig den säkra vägen till andra sidan berget, ifrån liftar och värmestugor. Där snön är som bäst och naturupplevelsen som störst.
Haglöfs har ambitionen överlag att få fler människor ut i naturen.
– Ja, det handlar om passionen vi har för det vi gör, att se till att du ser bättre ut, mår bättre och presterar bättre i utrustning från Haglöfs. När man lägger ihop allt är vår vision ganska självklar: att inspirera folk att ta sig närmare naturen.  
Freeride days hålls i Åre 31 mars-3 april i år.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

1 kommentar

Martin: Där gick startskottet för bara egna butiker i framtiden för fucking Åmålsfödda didriksson. För alla som inte vet så står Fenix och Naturkompaniets modell som facit för Adelis som också äger...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842