Merrell vill hjälpa Karin Karlsson till ett VM-guld

Merrell vill hjälpa Karin Karlsson till ett VM-guld

Merrell inleder ett samarbete med en av världens främsta hinderbaneatleter, Karin Karlsson, som har skrivit på ett tvåårigt samarbetsavtal.

Publicerad

Karin Karlsson är expert på grenen OCR (Obstacle Course Race, hinderbanelöpning) och har precis inlett ett samarbete med varumärket Merrell. Karin kommer använda skor från Merrell i sin fortsatta OCR-satsning. Karin har bland annat tagit en tredjeplats på VM i London och kom även på en andraplats i lagtävlingen under samma mästerskap.
– Vi är otroligt glada att kunna erbjuda Karin den viktigaste utrustningen i hennes satsning mot ett VM-guld, med den satsningen vi gör på Merrell så är Karin Karlsson rätt ambassadör för varumärket. Det kommer bli ett otroligt spännande 2019, säger Marcus Waltilla, marknadsansvarig på Merrell Norden.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842