Nike lanserar yogakollektion

Nike lanserar yogakollektion

Nike släpper nu sin första yogakollektion. I samband med lanseringen ger Nike även ut ett gäng yogapass i sin "Training club-app" för alla hemmagurus.

Publicerad

Nike menar att yoga är ett "hemligt träningsvapen" för egentligen alla som utövar fysisk sport, oavsett om det handlar om skateboard, amerikansk fotboll eller löpning. Nike Yoga Collection består av plagg som ska hjälpa personer med rörlighet, mångsidighet och stöd, oavsett om du bemästrar handstående eller bara utövar savasana.
I samband med släppet nu i januari ger Nike även ut en samling yogapass i sin Nike Traning Club-app. Passen ska underlätta för utövaren att komma vidare till nästa nivå genom att vässa sin styrka, stabilitet och uthållighet. Kollektionen kommer att säljas via utvalda återförsäljare och även på nike.com.

Kläder från den nya kollektionen.

Och så lite manlig fägring...

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842