Hunkemöller tar nästa steg med Fila

Fila Orbit Zeppa.

Hunkemöller tar nästa steg med Fila

I höstas lanserade Hunkemöller sitt första designsamarbete med Fila. Nu fortsätter de med sneakers, bland annat med en ny "daddy sneaker".

Publicerad

Den första modellen heter Fila Orbit Zeppa och kommer i två färger som båda matchar Doutzens senaste kollektion för Hunkemöller, Ballet Goddess. Skorna har en normal passform och kostar 999 kronor för konsument. 
Och för att fånga upp den internationella "dad shoes"-trenden har de tagit fram modellen Fila Venom, utpris: 1 279 kronor. Skorna, som finns tillgängliga från 10 januari, är tänkta att matcha HKMX sportkollektioner som kommer att lanseras senare under våren.

Pappaskon Fila Venom.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Röjk satsar på svensk ull – ihop med Filippa K

1 kommentar

Magnus. S: Härligt att se och tänk sen om förädlingen och produktionen av fjällrävens och Röjks ullkläder stannat i Sverige - då hade det ekologiska fotavtrycket varit än lägre and ” That's one small step...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842