Svenska Hestra signar norsk skidstjärna

Svenska Hestra signar norsk skidstjärna

Ännu en av Norges bästa längdåkningsstjärnor har ingått ett samarbete med Hestra. Det senaste tillskottet är Ingvild Flugstad Østberg.

Publicerad

– Vi är både stolta och glada över att Ingvild Flugstad Østberg blir en del av vårt Hestra team och ser fram emot ett spännande samarbete framöver, säger Claes Magnusson, som driver Hestra tillsammans med sin bror Svante.
Ingvild Flugstad Østberg representerar till vardags Gjøvik Skiklubb och debuterade i världscupen redan som junior, 2008. Hon har representerat Norge i världscupen ett flertal gånger och kan se tillbaka på 49 lopp som slutade på prispallen, varav 11 förstaplatser. Dessutom har hon ett OS-silver i lagsprint och ett OS-guld i stafett som höjdpunkter hittills i karriären.
– Jag gläder mig enormt över att använda handskarna från Hestra under de följande åren. Hestra har en lång historia och stor erfarenhet just när det gäller handskproduktion, så jag känner mig väldigt trygg över att alltid ha tillgång till marknadens bästa produkter.
– Jag jobbar hela tiden för att bli en bättre skidåkare, med kvalitet i fokus. En ambition som Hestra delar, så jag ser verkligen fram emot samarbetet, säger Ingvild Flugstad Østberg i ett pressmeddelande.
Hestras handskprogram för längdåkning har vuxit stadigt de sista åren. Bland åkarna i stallet finns redan idag välkända namn som Johannes Høsflot Klæbo, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, Mari Eide och Krista Pärmäkoski

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny Nike-butik till köpcentrum

3 kommentarer

Svenskt Åsiktsforum: D2C var ju ordet på modet.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206