Rossignol fördjupar samarbetet med Martin Fourcade

Rossignol fördjupar samarbetet med Martin Fourcade

Skidstjärnan Martin Fourcade blir Rossignols nya ansikte utåt, även på fler områden än bara skidåkning. Avtalet kommer att löpa under hela den fortsatta karriären och tre år ytterligare.

Publicerad

Rossignols vd Bruno Cercley har precis skrivit under avtalet med den franske skidskytten Martin Fourcade. Valet av just Fourcade förklaras med att han är den perfekta förebilden för varumärket Rossignol för sin prestation, trovärdighet och dagliga passion för sporten. Det nya är att Fourcade även kommer vara delaktig i Rossignols lansering av sina nya produktområden cyklar, streetwear och skor, förutom de rena sportkollektionerna. Den femfaldige olympiske mästaren kommenterar samarbetet:
– Skälet till att jag vill förknippas med Rossignol går mycket djupare än bara ren marknadsföring. Jag har vunnit alla mina stora segrar på Rossignols produkter. När Bruno Cercley och jag pratade om att fördjupa samarbetet kändes det naturligt, jag känner mig hemma i den här familjen, säger Martin Fourcade i ett pressmeddelande.         

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

1 kommentar

Joakim: XXL kommer att göra detta väldigt svårt för Stadium på sin hemmaplan vilket kommer att betyda att Stadium inte kommer att tjäna några pengar. Kan alltså bli ett liknande scenario som i Danmark, detta...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842