Skeppshult nya elcykel – så ser den ut

Skeppshults nya Pro El är den första Skeppshultcykeln med Shimanos nya kompakta motor E6100.

Skeppshult nya elcykel – så ser den ut

Ett av få varumärken med cykeltillverkning kvar i Sverige, Skeppshult, presenterar en av sina sin stora nyheter för 2019: en helt ny elcykel.

Publicerad

Nya Skeppshult Pro El, som modellen heter ska enligt Skeppshult själva "vara Pro rakt igenom". Med det menar varumärket att alla detaljer och komponenter ska vara av högsta möjliga kvlitet. Och visst blir det mycket cykellyx med Skeppshult Pro El. Drivlinan utgår från Shimanos nya, mer kompakta Steps 6100-system med ett rammonterat batteri på 418 Watt. Den driver ett 8-delat Alfine baknav med inbyggd Di2-låda.

Shimano Steps 6100 med rammonterat batteri på 418 Watt.

Även i en så pass liten detalj som belysningen så väljer Skeppshult lite finare komponenter. Här är det en MR4-belysning från Herrmans som kommer att lysa upp vägen. 

Pro kommer som både dam- och herrmodell och lanseras våren 2019.

Men smakar det så kostar det. Nya Skeppshult Pro El kommer att ha ett rekommenderat utpris i butik på 30 000 kronor.

Skeppshult Pro El kommer i en dam- och herrversion.

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842