Rossignol öppnar dubbla butiker

Rossignols första butik i Paris ligger på Boulevard des Capucines, i Paris andra arrondisement. Ett område som kort och gott kan beskrivas luxuöst.

Rossignol öppnar dubbla butiker

Rossignol slår på stort i modets huvudstad i höst. I slutet av oktober öppnade varumärket en flaggskeppsbutik i centrala Paris. Senare i november öppnar butik två. Inredningen kan sammanfattas med ett ord: Lyxmys.

Publicerad

Den första butiken, som mäter 244 kvadratmeter för att vara exakt, består av två plan och är placerad på Boulevard des Capucines, i Paris andra arrondisement, ett område som kort och gott kan beskrivas som luxuöst.

Butiken innehåller självklart de mest högteknologiska och prestigefyllda skidkollektionerna men kommer dessutom att sälja Rossignols mer urbana sortiment och sport chic.

Förutom konfektion och hårdvara har flaggskeppsbutiken utrustats med en öppen brasa, träklädd bröstpanel och dessutom en bardel i entrévåningen. Varumärkets representanter och arkitekten Luca Azzoni har med det velat skapa en lyxmysig loungeinteriör för kunderna att inte bara shoppa i utan även umgås och hänga i.  

Rossignol nöjer sig inte med en butiksöppning. I mitten av november öppnar man dessutom en butik i Paris Germain-distriktet. Tanken är att ha en butik på var sida om floden Seine och därmed göra en tydlig markering: Rossignol har premiärlandat i huvudstaden.

Förutom konfektion och hårdvara har flaggskeppsbutiken utrustats med en öppen brasa, träklädd bröstpanel och dessutom en bardel i entrévåningen.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Craft sponsrar fler klassiska fotbollsränder

1 kommentar

Torbjörn Nilsson: Hur kommer det sig att ni visar denna bild på tröjan? Det är ingen offentlig bild och EJ som tröjan kommer se ut. Blir oerhört missvisande och oproffsigt från Er

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842