Cobra Puma lanserar ny klubbserie

Cobra Puma lanserar ny klubbserie

Allt handlar om speed och längd i Cobra Pumas nya klubbserie King. Både drivern och järnklubborna sägs vara de klubbor som tillåter bäst slaglängder av alla, i sortimentet.

Publicerad

Drivern Cobra King F9 Speedback är den första drivern som kombinerar optimal aerodynamik med låg tyngdpunkt, meddelar Cobra Puma. En kombination som både ökar swingfarten och minskar bollens spinn för att ge maximal längd. Enligt Cobra Puma själva är det deras längsta driver någonsin. Ingredienserna bakom effekten sägs bland annat vara den CNC-frästa träffytan och utvecklade Baffler Rail i sina fairwaywoods och hybrider, för att de ska glida lättare genom gräset och för att få ner tyngdpunkten ytterligare. De tar även ett totalt omtag på järnklubborna för att få till både mer längd och högre MOI. Utpriserna ligger på 4 499 kronor för drivern och 6 999-7 999 kronor för järnklubborna. 

En av de nya järnklubborna i King-serien.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842