Ny global produktdirektör på Haglöfs

Ny global produktdirektör på Haglöfs

Haglöfs är i rekryterartagen. Efter att nyligen ha tillsatt en ny global marknadsdirektör, rekryteras nu Paul Cosgrove som ny global produktdirektör.

Publicerad

Nyförvärvet Paul Cosgrove har många år i outdoorbranschen bakom sig och kommer nyligen från en chefstjänst på Berghaus, där han har lett företagets innovationsteam.    
– I Paul har vi hittat en driven och erfaren outdoorexpert med ett starkt cv när det gäller produktutveckling. Produktionsledningsfunktionen är central för att nå våra långsiktiga mål inom samtliga affärsområden och Paul passar perfekt i den rollen, säger Carsten Unbehaun, vd på Haglöfs.
– Haglöfs varumärkespositionering, ambitioner och globala perspektiv är väldigt spännande. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av produktteamet och påbörja ett nytt steg för Haglöfs på den här spännande resan, säger Paul Cosgrove, som tillträder sin nya tjänst på Haglöfs den 15 oktober.  

Paul Cosgrove tillträder sin nya tjänst den 15 oktober.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fysiska bestraffningar hos XXL. Nye Sverigechefen svarar Sportfack

19 kommentarer

Henrik: Bra skrivet Peter och Magnus! Hoppas nu att Sportfack törs gräva i hela branschen, och även ställa XXL emot väggen och följa upp vad deras VD meddelar här ovan, och i uppföljningen, våga ställa...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842