Puma släpper ny Kenzakollektion

Puma släpper ny Kenzakollektion

Det blir den tredje i raden och bygger på en hård look i mjuka material. Plaggen har klar streetstylekänsla och visar bland annat att sammetstrenden fortsätter.

Publicerad

Plaggen i höstserien kommer att finnas tillgängliga i en begränsad upplaga och säljs enbart i Stadiums fysiska och digitala butiker, från och med den 4 oktober.
– Kollektionen är väldigt street, avslappnad och cool med roliga detaljer som mesh, sammet och sidenband. Och stora loggor. Färgerna som dominerar är svart och burgundy. Plaggen kan bäras ihop för den perfekta streetlooken, men kan också stylas med andra plagg, säger Kenza Zouliten.
Redan för ett år sedan var Kenza ansiktet utåt för Pumas kampanj och i februari 2018 lanserades den första Kenza x Puma-kollektionen på Stadium. Målet var att skapa en sportig känsla med blommiga inslag. Nu i höstplaggen syns även mörkare färger, som burgundy. 
– Jag är väldigt peppad, så klart, på den här kollektionen och hoppas verkligen att den ska tas emot lika bra som vårens kollektioner. Det är en jäkla massa attityd med fokus på streetwear. Man ska känna sig tuff och samtidigt bekväm. En välbehövlig kombination för mörka höstdagar, fortsätter Kenza. 
En av Kenzas egna favoriter är den svarta Puma x Kenza hoodien med mesh, logga och vita stripes. Den tredje kollektionen säljs hos Stadium i Sverige, Finland och Tyskland. 

Ett par av Kenzas personliga favoritplagg.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842