Vans återupplivar 90-talet

Vans återupplivar 90-talet

Vans lanserar till hösten en helt ny sneakermodell, Varix WC, med inspiration från det sena 90-talets skatemode.

Publicerad

Det är många som flirtar med 80- och 90-talets modeströmningar just nu. Vans, som i drygt 50 år har tillverkat skor och kläder inom segmentet streetwear och skate, introducerar till hösten den nya skomodellen Varix WC. Under idéarbetet har Vans designteam arbetat sig igenom hela produktarkivet och fastnat för det sena 90-talet när man tagit fram designen till Varix WC. 
Skon släpps i Europa i tre olika färgsättningar i slutet av september och säljs endast hos utvalda Vans-återförsäljare. Butikspris kommer att ligga på 1 199 SEK.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842