Hestra öppnar ny fabrik i Vietnam

Hestra öppnar ny fabrik i Vietnam

Småländska handsktillverkaren Hestra öppnade i förra veckan en ny fabrik i Hai Phong, Vietnam. Fabriken ska komplettera tillverkningsenheterna i Ungern och Kina.

Publicerad

Fabriken blir den fjärde i ordningen och ska stötta upp produktionen i det höga orderläge som Hestra just nu är inne i. Företaget har investerat 32 miljoner kronor i Vietnamfabriken, som sysselsätter ett 100-tal personer.      
Det har varit en lång resa, men jag är väldigt glad över resultatet. Hestra Matsuoka Vietnam fungerar bättre än väntat, tack vare våra fantastiska medarbetare. Jag ser fram emot att utveckla vår fabrik  här i Hai Phong Vietnam, för att ytterligare förstärka vår position och ser mycket positivt på framtiden för Hestra i Vietnam, säger Anton Magnusson, ansvarig för Hestra Matsuoka Vietnam.
Hestra, som tillverkar skid- yrkes- och outdoorhandskar, omsätter årligen cirka 400 miljoner kronor och har idag försäljning i ett drygt 30-tal länder. Företaget grundades 1936 i smålåndska orten Hestra.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny Nike-butik till köpcentrum

3 kommentarer

Svenskt Åsiktsforum: D2C var ju ordet på modet.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206