Höstnyheter från Ecco

Höstnyheter från Ecco

Golfskor fortsätter att gå mot mer hybrid och allround som kan användas både på banan och på ICA. Eccos Hybridserie Biom är ett sådant exempel, som nu till hösten släpps i flera färgkombinationer.

Publicerad

Golfen har förändrats, eller i alla fall utövarna. Förr så hade man ombyte i bilen, klädde om i lugn och ro i omklädningsrummet, gick en runda, tillbaka till omklädningsrummet, kanske gjorde ett besök i klubbhuset. Idag ska allt gå mer pang på. Många vill helst inte byta om överhuvudtaget. Det är där trenden med spiklösa hybridskor kommer in i bilden. Eccos Biom Hybrid-serie, som funnits sedan 2011, är en sådan skotyp, som bärs av tävlingspelare som till exempel Fred Couples och Caroline Masson, och som nu släpps i fler färgkombinationer till hösten i prisnivån 2 100-2 200 kronor.
Serien har moderniserats av designern Andrzej Bikowski. Hybrid 3-modellerna har Goretex-laminat. Konsumenten kan även välja boa-snörning.       

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842