Salming kan vinna designpris

Salming kan vinna designpris

Det är Salmings skoprojekt Hawk som har väckt juryns gillande. Skon är med i slutomröstningen för Svenska Designpriset 2018. Vinnarna presenteras den 25 oktober.

Publicerad

Design­priset är en av Sveriges ledande tävlingar inom design och grafisk kommunikation. Juryn har samlat in nomineringar under juli och augusti och nu valt ut ett antal produkter och projekt som gått till en slutomröstning. Salmings skoprojekt Hawk är nominerade i kategorierna Produktdesign och Bildkommunikation.  
– Känns spontant riktigt inspirerande och ett kvitto på att inte bara de professionella utövarna och motionärerna uppskattar våra produkter, utan också en jury som har en annan ingång till bedömning, säger Thomas Nord, Head of Design and Creative Director på Salming.
Omröstningen, som är öppen, pågår nu under september och vinnaren presenteras den 25 oktober under en prisutdelning på Berns i Stockholm. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842