Mizuno levererar skor till Hammarby Handboll

Mizuno levererar skor till Hammarby Handboll

Mizuno blir Hammarby Handbolls skoleverantör i Handbollsligan. Avtalet mellan parterna är skrivet över fyra säsonger.

Publicerad

Japanska skotillverkaren Mizuno och Hammarby Handboll inleder ett samarbete. Avtalet löper de närmaste fyra säsongerna och innebär att samtliga spelare i herrtruppen kommer att bära Mizunos skor under såväl match som träning.
– Mizuno har ett gott rykte inom handbollen och det känns bra att ha en ledande tillverkare med i vår satsning, säger Pelle Rydell, styrelseledamot i Hammarby Handboll AB.
Japanska Mizuno, som just nu går bättre säljmässigt i Europa än i hemlandet Japan (enligt Sporting Goods Intelligence) levererar handbollsskor och utrustning till såväl europeiska storklubbar som enskilda spelare - och nu även till Hammarby Handboll:
– Det är jätteroligt att vi nu får möjlighet att samarbeta med en av Sveriges mest folkkära föreningar, säger Linus Karlsson, ansvarig för Mizuno i Sverige.
Sedan tidigare är Hammarby handboll sponsrade av Umbro när det gäller matchkläder och bollar, som Sportfack rapporterade om i juli.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Craft sponsrar fler klassiska fotbollsränder

1 kommentar

Torbjörn Nilsson: Hur kommer det sig att ni visar denna bild på tröjan? Det är ingen offentlig bild och EJ som tröjan kommer se ut. Blir oerhört missvisande och oproffsigt från Er

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842