Isbjörn prisas för sin overall

Isbjörn prisas för sin overall

Precis som finska Reima har svenska Isbjörn blivit prisade för sina vinteroveraller. Modellen Penguin har insydda sömmar som kan sprättas upp för att overallen ska räcka en extra säsong.

Publicerad

I Bäst-i-tests vinteroveralltest för barn 2018 har 13 overall-modeller testats av barn i åldrarna 1-9 år dagligen under verkliga vinterförhållanden. Både i förskola, skola och på skidresor liksom i minusgrader och i slask. Penguin prisas för passform, vattentålighet, andningsförmåga, värmeförmåga och slittålighet.
- Vi är mycket stolta och glada över denna utnämning. Inte minst för att testpanelen faktiskt lyfter fram Penguin som ett mycket prisvärt alternativ. Hållbarheten är en viktig fråga för oss. Vi erbjuder en slittålig overall som håller länge och som kan både ärvas av syskon och säljas till ett högt pris på andrahandsmarknaden. Det minskar den slutliga prislappen för familjen, men inte minst så minskar det belastningen på vår miljö, säger Maria Frykman Forsberg, vd på Isbjörn of Sweden.
Penguin har en smart "tillväxtmudd" i ärm och benslut, där man genom att enkelt sprätta en insydd söm, förlänger ärm och benslut med cirka tre centimeter. På så sätt kan barnet växa med overallen, vilket kan ge en extra säsongs användande utan att familjen behöver köpa en ny. Den är även fri från fluorkarboner.  

 

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842