Outdoor i Friedrichshafen får en fortsättning

Outdoor i Friedrichshafen får en fortsättning

Europas största utelivsmässa Outdoor Messe har gjort sin sista show i Friedrichshafen och blir Outdoor by Ispo i München 2019. Men nu kontrar mässarrangören Messe Friedrichshafen med en helt ny outdoormässa till nästa år.

Publicerad

När Europas största outdoormässa Outdoor Messe gjort sitt i Friedrichshafen kontrar arrangören Messe Freidrichshafen med en ny mässa för outdoorbranschen. Mellan den 17 och 19 september 2019 arrangeras Outdoor Friedrichshafen för första gången.

Precis som sin företrädare vänder sig mässan till tillverkare, leverantörer, distributörer, butiker, press och andra aktörer inom friluftsbranschen. Outdoor Friedrichshafen har till en början bokat fyra av mässans 12 mässhallar.

För att profilera sig mot konkurrerande mässor så har Outdoor Friedrichshafens meddelat att man i första hand vänder sig mot specialistbutiker inom outdoor.

Läs mer om Europas nya outdoormässa här.

Outdoor Friedrichshafens ledartrio: Stefan Reisinger, Klaus Wellmann och Dirk Heidrich.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

2 kommentarer

Insatt: XXL har tappat momentum och går bara efter netton och dealer med låg risk men har helt glömt bort produkt och varumärken. Tror XXL har en väldigt svår framtid om de fortsätter på inslagen linje....

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842