Silva rekryterar nya ambassadörer

Ida Nilsson påhejas under loppet Zegama-Aizkorri, 2018.

Silva rekryterar nya ambassadörer

Svenska företaget Silva förstärker sin skara av ambassadörer med två nya namn: ultratraillöparna Ida Nilsson och Mimmi Kotka.

Publicerad

Ida Nilsson vann nyligen bergstävlingen Zegama-Aizkorri och har tidigare haft stora framgångar, bland annat på Ultravasan, där hon satt nytt banrekord.
– Jag är väldigt förväntansfull inför samarbetet ihop med Silva, vars produkter jag verkligen gillar. Min första pannlampa någonsin var en Silvalampa som jag använde hela tiden då jag bodde en vinter i Abisko. Där utfördes i princip all min träning i mörker, säger Ida Nilsson i ett pressmeddelande.  
Mimmi Kotka är, förutom traillöpare, även näringsexpert och har på bara några år etablerat sig i världstoppen inom bergslöpning. Mimmi vann också det 80 kilometer långa Mont Blanc-marathon 2017.
Båda hamnar i gott sällskap av redan väletablerade namn i ambassadörskaran, som bergslöparen Emelie Forsberg och orienteraren Tove Alexandersson.

    

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842