Naturkompaniet söker ny marknadschef

Naturkompaniet söker ny marknadschef

Carl Reinestam, flerårig marknadschef för Naturkompaniet, lämnar sin post för att gå till nytt uppdrag inom motorbranschen. Nu söker företaget hans ersättare.

Publicerad

I nästan sex år har Carl Reinestam varit Naturkompaniets marknadschef och lett arbetet på den interna marknadsavdelningen men också företagets exponering ut mot konsument. Han har även varit starkt drivande i utvecklingen av det framgångsrika kundmagasinet 365. Naturkompaniet är en butikskedja som gått väldigt bra de senaste åren och etablerat sig på flera nya orter i landet.
Nu lämnar han sin post för att gå vidare till uppdrag inom motorbranschen och företaget KG Knutsson, som är reservdelsexperter inom personbilar, lastbilar, entreprenad och marint. Rekryteringsprocessen för att hitta hans efterträdare till tjänsten på Naturkompaniet har påbörjats.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206