Vans och Marvel gör seriesneakers

Vans och Marvel gör seriesneakers

Företagen Vans och Marvel har gjort gemensam sak och lanserar en hel kollektion sneakers med superhjältemotiv.

Publicerad

För sneaker- och serieälskaren är det bästa från två världar nu förenade i Vans och Marvels samarbete. De har tagit fram ett stort spann av skor med serietena, rapporterar World federation of the sporting goods industry (WFSGI) i sitt nyhetsbrev. Motiven är hämtade från hjältefilmerna om The Avengers.
Den nya seriekollektionen lanseras under juni månad och kommer att finnas hos Vans återförsäljare. Satsningen innefattar både höga och låga sneakermodeller, samt flipflops.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Mizuno lanserar ny teknik för sina sportskor

1 kommentar

Björn: Desperata?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842