Salming sponsrar Superliganlag

Salming sponsrar Superliganlag

Salming fortsätter sitt metodiska sponsringsarbete. Nyaste avtalet är med en av Skånes största innebandyföreningar Höllvikens IB.

Publicerad

Från och med säsongen 2018/19 spelar samtliga av Höllvikens lag med Salmings produkter. Avtalet mellan Salming och Höllvikens IB sträcker sig över fyra år. Eftersom avtalet även innefattar föreningarna Gårdarike, IBK Höllviken och Näsets IBF omfattas cirka 800 aktiva medlemmar.

Höllvikens herrar spelar i Svenska Superligan medan damerna precis gått upp i division två.

– Höllviken är en av Skånes största innebandyklubbar med ett stort upptagningsområde och en väldig bredd i ungdomsleden. Vidare har man de senaste åren visat upp en stabil elitverksamhet, vilket gör dem till en väldigt attraktiv och spännande förening att samarbeta med. Så när möjligheten dök upp var det ett enkelt beslut för oss på Salming, säger Pär Eriksson försäljningschef indoor Salming Sportsi ett pressmeddelande.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842