Salmings nya innesko

Salmings nya innesko

Salming har släppt en ny skomodell för handboll, innebandy, squash och volleyboll: Hawk.

Publicerad

Den nya modellem Hawk finns för både herr och dam (damversionen white and navy blue på bilden) och ska vara en stabil, väldämpad sko med låg profil och ett grepp som ska fästa direkt på hallgolv. Skon har även extra hög stabilitet som ska förhindra vrickningar vid snabba sidledsförflyttningar. Modellen är utvecklad tillsammans med flera idrottsutövare på hög nivå, bland andra Robin Nilsberth, innebandyspelare i Storvreta IBK och Tobias Karlsson, lagkapten SG Flensburg-Handewitt och olympisk silvermedaljör i handboll.
– Jag har genom åren alltid haft problem med mina fötter. Min spelstil gör att jag behöver en sko att lita på. Hawk är en sådan sko, väldämpad med en fantastisk passform som sluter om och stödjer foten, menar Tobias Karlsson. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842