XXL sponsrar Djurgården hockey

XXL sponsrar Djurgården hockey

Norska storföretaget XXL kliver in som huvudsponsor till Djurgården hockey. Samarbetet omfattar hela verksamheten på både herr- och damsidan.

Publicerad

Djurgården Hockey och XXL inleder ett partnersamarbete, som förutom dam- och herrhockeyn även innefattar junior, ungdom och spontanidrotten.        
– Fantastiskt roligt och ett erkännande att ett av nordens ledande varumärken inom sportbranschen har visat ett stort intresse för att samarbeta med oss. Det bekräftar att vi är ett av de största och starkaste varumärkena inom svensk hockey, säger DIF:s kommersiella chef Daniel Cedercrona.  
– Det här är ett viktigt steg för oss i vår framtida satsning. Vi vill synas och förknippas med en förening som inte bara tar plats på isen utan som tar ett helhetsansvar för sportslig utveckling och rörelse. Att vara en del av hela kedjan från spontanidrott till elitverksamheten var det som tilltalade oss, menar Jakob Gustafsson, teamsales manager för XXL.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206