XXL sponsrar Djurgården hockey

XXL sponsrar Djurgården hockey

Norska storföretaget XXL kliver in som huvudsponsor till Djurgården hockey. Samarbetet omfattar hela verksamheten på både herr- och damsidan.

Publicerad

Djurgården Hockey och XXL inleder ett partnersamarbete, som förutom dam- och herrhockeyn även innefattar junior, ungdom och spontanidrotten.        
– Fantastiskt roligt och ett erkännande att ett av nordens ledande varumärken inom sportbranschen har visat ett stort intresse för att samarbeta med oss. Det bekräftar att vi är ett av de största och starkaste varumärkena inom svensk hockey, säger DIF:s kommersiella chef Daniel Cedercrona.  
– Det här är ett viktigt steg för oss i vår framtida satsning. Vi vill synas och förknippas med en förening som inte bara tar plats på isen utan som tar ett helhetsansvar för sportslig utveckling och rörelse. Att vara en del av hela kedjan från spontanidrott till elitverksamheten var det som tilltalade oss, menar Jakob Gustafsson, teamsales manager för XXL.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842